Instructeurs

Hieronder een overzicht van onze instructeurs en de cursussen die zij geven.

 

 

Vera Volders
Bestuurslid en Instructeur Gehoorzaamheid

 

 

Yvonne Bruining
Bestuurslid en Instructeur Behendigheid

 

 

 Lizzy Hackman
Gehoorzaamheid

 

Ik ben Lizzy Hackmann (24 jaar) en samen met mijn Siberische Husky mix Yukon (6 jaar) doe ik verschillende sporten en activiteiten. O.a. Bikejöring, Stepjöring, Canicross, speuren, gehoorzaamheid, jacht oefeningen en lopen we dagelijks lange afstanden.

 

Ik heb bij een grote hondendagopvang gewerkt en hier veel geleerd over gedrag en omgang met verschillende honden. Om mijn kennis uit te breiden volg ik de cursus van Ivan Balabanov (Training Without conflict).

 

Mijn visie is het verbeteren van de relatie met onze honden en de standaard omhoog brengen. Ik geloof in het samenwerken met de genetische aanleg van de hond en d.m.v. spel en duidelijke begeleiding een sterke band te creëren!

 

 

 

Resi Kompier
Behendigheid en Hoopers

 

Mijn naam is Resi Kompier. Ik heb een eigenwijze schapendoes, Rømme, van zes jaar. Haar passie is het hoeden van schapen. Dat doen we bij kudde De Vrolijke Schapen. Daarnaast genieten we bij de hondenclub van behendigheid en hoopers. Ik ben al ruim vijftien jaar instructeur behendigheid en sinds twee jaar ook instructeur hoopers. Dat hoop ik nog lang te kunnen doen, want we hebben reuzeleuke groepen!

 

 

 

 

 

Naomi Priems
Behendigheid

 

Hoi, ik ben Naomi Priems en heb twee lieve en eigenwijze border collies van 4 en 3 jaar oud. Samen doen we leuke dingen zoals behendigheid, hoopers, steppen en of samen suppen.

 

Bij HCT geef ik met veel plezier af en toe een behendigheidslesje. Ik vind het belangrijk dat onze club blijft bestaan, daarom draag ik mijn steentje bij aan het interim bestuur.