Vakantie

In de voorjaarsvakantie van 18 t/m 24 februari komen de gehoorzaamheid lessen te vervallen i.v.m. vakantie. De behendigheid lessen gaan wanneer het weer en het veld het toelaat gewoon door (zie hiervoor groepsapp). 


Vanaf 25 februari starten we weer.

Indoor agility Wormerveer

Op 10 Februari was onze hondenclub goed vertegenwoordigd bij een indoor agility wedstrijd in Wormerveer. 


5 Texelse honden en hun baasjes hebben 3x een parcours mogen afleggen. De honden die mee deden hadden weinig of geen wedstrijdervaring en ze hebben mooie dingen laten zien, sommigen zijn zelfs in de prijzen gevallen. Het was een geslaagde en gezellige dag.


De leden hebben in de volgende categorieën meegedaan:

1e graad: Yvonne Bruining met Ork, Resi Kompier met Rømme (1e plaats vast parcours, 2e plaats bij het spel)

Debutanten: Naomi Priems met Teun, Yara van der Kooi met Jillz, Rosa Roedema met Pip (3e plaats jumping, 2e plaats spel)


Yara was de jongste deelnemer, maar liefst 10 lentes jong, zij heeft de parcoursen samen met haar hond Jillz heel goed afgelegd. Een veelbelovende Handler! 


Voor alle foto's zie het foto album

Hek

Er is een nieuw hek geplaatst zodat honden die aan de lijn blijven daar rustig achter kunnen wachten terwijl de andere honden even lus kunnen. 


Dit is om ongelukken te voorkomen maar ook om rust te creëren voor de honden die erg snel hoog in de energie komen wanneer er vooraf gespeeld wordt. 

Snert wandeling een groot succes

De snert wandeling was een groot succes. Zo rond de 60 honden en hun baasjes liepen mee. We heben in 3 groepen gelopen zodat iedereen op gepaste snelheid en afstand kon lopen. 


Zie het kopje "foto's" voor alle foto's van de wandeling


7 januari starten de lessen weer ! Tot dan 

Bouw nieuwe clubgebouw

Er wordt hard gewerkt aan het clubgebouw door de bouwploeg


De bouwploeg is tijdens de A en B examens hard aan het werk geweest. De deuren met sloten zijn geplaatst en de aanbouw voor de berging is geplaatst.